Солідарність з Україною : запит на пожертвування

запит на пожертвування

Якщо ви працюєте в галузі струменевої промисловості, чи зустрічали ви людину, яка десь випікає Оно? Він один із моїх старих друзів у галузі струменевої промисловості, Андрей Кеблусек, який живе в Празі і заснував виробника чорнила під назвою MEGA INK.

Пізніше MEGA INK була придбана Sakata Inks і досі працює як європейська база Sakata Inks Group. Він пішов на пенсію, але ми все ще топімо один за одного хорошим чеським пивом щоразу, коли я відвідую Прагу.

2012

2017

Тепер, після нелюдського вторгнення Росії в Україну, багато українців були змушені тікати до сусідніх країн, а його родина забрала жінку його знайомої, яка втекла з особливо постраждалого східного міста Харкова до польсько-української кордону і доглядає за нею вдома в Празі. Він чудовий друг, і я дуже пишаюся ним.

Її звуть Ольга Олександрівна. Вона змогла виїхати з країни, але її 32-річний син Сергій воює під Києвом. Щиро бажаю йому добра.

Подумавши про те, що я можу зробити, щоб зробити свій внесок, я вирішив пожертвувати гроші. Днями я пожертвував посольству України в Японії, але цього разу вирішив пожертвувати безпосередньо комусь, кого я можу бачити.

Я був би дуже вдячний, якби ви могли допомогти мені зі збором коштів. Я відповідатиму за те, щоб зібрати гроші, конвертувати їх у євро та надіслати Андрію. Весь процес буде прозорим. Я опублікую ваші результати оплати (за запитом) під вашим справжнім іменем або анонімно. Я опублікую результати переказів у вигляді скріншота екрана завершення онлайн-переказу в Bank of Mitsubishi UFJ.

Банківський рахунок Оно: US Daller
THE BANK OF TOKYO-MITSUBISHI UFJ, LTD. ( BOTKJPJT )
NIHONBASHI BRANCH
020-0276364
AKIYOSHI OHNO

Банківський рахунок Оно: євро
THE BANK OF TOKYO-MITSUBISHI UFJ, LTD. ( BOTKJPJT )
NIHONBASHI BRANCH
020-0272399
AKIYOSHI OHNO

Державний гімн України «Ще не вмерла України» з японським перекладом. Здається, це лірика, написана саме для сьогодення, а насправді вона була написана у 1862 році. Вона свідчить, що сьогоднішня Україна ґрунтується на історії панування й незалежності сусідніх держав. Лірика передає дух українського народу, який, незважаючи на жахливе збільшення жертв, продовжує боротися. Слава Україні!

関連記事

ページ上部へ戻る