Solidarita s Ukrajinou : Žádost o příspěvek

Žádost o příspěvek

Pokud pracujete v oboru inkoustových tiskáren, setkali jste se někde s člověkem, který připíjí na Ohno? Je to jeden z mých starých přátel z inkoustového průmyslu, Andrej Keblúšek, který žije v Praze a založil výrobce inkoustů MEGA INK.

Společnost MEGA INK později koupila firma Sakata Inks a dodnes funguje jako evropská základna skupiny Sakata Inks. Je už v důchodu, ale stále si při každé mé návštěvě Prahy připíjíme dobrým českým pivem.

2012

2017

Nyní, po nelidské ruské invazi na Ukrajinu, bylo mnoho Ukrajinců nuceno uprchnout do sousedních zemí a jeho rodina vyzvedla jednu jeho známou, která uprchla z obzvlášť těžce postiženého východního města Charkov na polsko-ukrajinské hranice, a stará se o ni doma v Praze. Je to skvělý přítel a jsem na něj velmi hrdý.

Jmenuje se Olha A. Podařilo se jí opustit zemi, ale její 32letý syn Sergej bojuje nedaleko Kyjeva. Upřímně mu přeji, aby se mu dařilo.

Když jsem přemýšlel, čím bych mohl přispět, rozhodl jsem se darovat peníze. Minule jsem přispěl ukrajinskému velvyslanectví v Japonsku, ale tentokrát jsem se rozhodl přispět přímo někomu, koho mohu vidět.

Byl bych vám velmi vděčný, kdybyste mi se sbírkou pomohli. Budu zodpovědný za shromáždění peněz, jejich přepočet na eura a odeslání Andrejovi. Celý proces bude transparentní. Výsledky platby zveřejním (na požádání) pod vaším skutečným jménem nebo anonymně. Výsledky převodů zveřejním ve formě screenshotu obrazovky dokončení online převodu u banky Mitsubishi UFJ.

Ohnův bankovní účet: Daller v USA
THE BANK OF TOKYO-MITSUBISHI UFJ, LTD. ( BOTKJPJT )
NIHONBASI BRANCH
020-0276364
AKIYOSHI OHNO

Bankovní účet společnosti Ohno: Euro
THE BANK OF TOKYO-MITSUBISHI UFJ, LTD. ( BOTKJPJT )
NIHONBASHI BRANCH
020-0272399
AKIYOSHI OHNO

Ukrajinská hymna “Ukrajina nebude zničena. (Ще не вмерла України)” s japonským překladem. Zdá se, že je to text napsaný přesně pro dnešní dobu, ale ve skutečnosti byl napsán v roce 1862. Ukazuje, že dnešní Ukrajina je založena na historii nadvlády a nezávislosti sousedních mocností. Text vyjadřuje ducha ukrajinského lidu, který navzdory srdcervoucímu nárůstu obětí stále pokračuje v boji. Sláva Ukrajině!

関連記事

ページ上部へ戻る